Half jaar Curacao: dit moet je weten!

Inmiddels is het een jaar geleden dat wij de beslissing hebben genomen om een half jaar naar Curacao te gaan. Ons plan was om een half jaar op Curacao te wonen en te kijken hoe het zou zijn om als gezin weg te gaan uit Nederland. Een half jaar eens wat anders zien van de wereld, wonen en werken op een andere plek. Dat is ons zo goed bevallen dat we inmiddels een huis hebben gekocht op Curacao en hier voor onbepaalde tijd blijven wonen. Elke dag krijg ik vragen over wonen en werken op Curacao. Daarom heb ik dit blog geschreven. Een half jaar Curacao: waar moet je aan denken, rekening mee houden en wat moet je weten?

De tijd is zo ontzettend snel gegaan. Toen ik schreef dat we voor een half jaar naar Curacao zouden gaan, leek dat nog zo ver weg. Inmiddels wonen we hier al ruim 8 maanden en komen we voorlopig niet terug naar Nederland. We hebben ons uitgeschreven in Nederland en sinds kort zijn we officieel inwoners van Curacao.

Sinds we op Curacao wonen en ik hier over blog, vlog en over deel op Instagram, krijg ik dagelijks veel berichten van Nederlanders met vragen over wonen, werken en leven op Curacao. Vorige week ben ik met mijn dochter live gegaan op Instagram en hebben we heel veel vragen kunnen beantwoorden. Deze live is terug te zien op mijn Instagram feed. Ik vind het leuk om te delen over ons leven hier en hoe wij dat doen zodat ik andere hier ook mee kan helpen en inspireren.

Lees verder op www.love2bemama.com

Geplaatst op 11 april 2022 door love2bemama