Groene wraps van 4 ingrediënten

Dit kan ik echt eeuwig blijven herhalen: ik vind het zó leuk om met mijn handen te kunnen eten. Een paar jaar geleden was ik op vakantie in Sri Lanka en daar eten ze eigenlijk ook bijna alles met hun handen, er is zelfs een speciale techniek voor en ik kan je één ding wel zeggen: dat is best lastig om te leren. Uiteindelijk kreeg ik mijn eten wel naar binnen geschoven, volgens mij niet helemaal zoals het hoorde aangezien iedere local mij enigszins vreemd aankeek of spontaan begon te lachen, maar het lukte. (en het scheelt dus ook afwas!)

Dus daarom: wraps. Die kun je lekker vullen met alles wat je maar wilt, zijn handig vast te houden, kun je eten zonder geknoei. (nouja, enige oefening is wel vereist..)

Een tijdje terug maakte ik al eens wraps van bakbanaan, deze keer doe ik het iets anders en stop ik er nóg meer groente in. Dankzij de groene bakbanaan ontstaan er dan heerlijke, elastische wraps die niet zomaar uit elkaar vallen. Zoals te zien op de foto.

Dit recept past ook binnen het EetPaleo Suikervrij programma.

Ingrediënten

  • 1 groene bakbanaan
  • 200g boerenkool, gesneden
  • 60g kokosolie
  • ½ tl zout

Lees verder op EetPaleo.nl!

Geplaatst op 14 september 2016 door eetpaleo