De zomer is weer in aantocht en daar pas ik mijn maaltijden altijd graag op aan. Deze pudding is dan ook heerlijk zomers: de groene appels, matcha thee en munt zorgen voor een lekker frisse smaak. De pudding is volledig gezoet met fruit en is dankzij de toevoeging van gelatinepoeder extra gezond.
Gelatinepoeder bevat namelijk veel essentiële aminozuren én collageen. Collageen is heel belangrijk bij het soepel en strak houden van de huid; iets wat veel mensen vooral in de zomer graag willen.
Gecombineerd met de antioxidanten in matcha thee is deze pudding eigenlijk heel gezond. Met een beetje geluk kun je er zelfs buiten in de zon van genieten!
Naast gelatinepoeder vind je in de ingrediënten voor deze pudding ook matcha thee. Matcha thee is een Japanse groene thee in poedervorm; heb je dit niet in huis? Geen probleem, je kunt het namelijk ook weglaten. Wil je toch een groene thee smaak aan je pudding, maar zonder matcha? Ook dat kan! Laat daarvoor eerst 2 zakjes groene thee ca. 15 minuten trekken in de kokosmelk. Volg daarna de overige stappen zoals aangegeven in het recept.
Ingrediënten
Geplaatst op 08 april 2017 door eetpaleo