
Een recept uit de oude doos die wel een nieuw jasje kon gebruiken. Ik plaatste dit recept al eens in 2014, maar het blijft een lekkere combinatie. Ik noem het Griekse pasta omdat het me aan Griekenland doet denken. Maar eigenlijk is het geen Griekse pasta, want Griekse pasta zijn eigenlijk een soort rijstkorrels oftewel hele kleine pasta. Ik zal daar ook eens een gerecht mee maken als ik het ergens tegen kom! Wellicht is deze Griekse pasta met feta en munt op het eerste gezicht niet een hele voor de hand liggend gerecht, maar dit is echt een lekkere, frisse en zomerse combinatie!
Voor 4 personen:
- 250 gram gehakt
- 1 grote ui
- 2 tenen knoflook
- 250 gram cherrytomaatjes
- blikje tomatenpuree
- blik tomatenblokjes (à 400 gram)
- 125 ml rode wijn
- 1 el oregano
- Geraspte schil van 1 citroen
- 250 gram volkoren spaghetti
- 100 gram feta
- Paar blaadjes munt
Lees verder op www.eatrunlove.nl
Geplaatst op 11 juni 2017 door eatrunlove