Glutenvrije rabarbertaart met vanille room

Een paar weekjes geleden ging ik op mini vakantie naar Zweden. Wát een super fijn land is dat. We verbleven met een stel vrienden in een zomerhuis dat recht aan de zee lag en de dagen bestonden uit luieren, wandelen door natuurgebieden en.. lekker eten! Van dat laatste heel veel ;) Ik plukte zo’n dertig oesters uit de zee voor ons huisje die we aten met een homemadevinaigrette. We barbecueden erop los met kakelverse zalm, mais met zeezout en ongepelde garnalen in knoflook. Zweedse mensen hebben naast seafood een grote liefde voor zoete baksels. Zo stond er bij aankomst een heerlijke geurende rabarber crumble voor onze neus die we aten met een soort dikke ongeklopte room. Het deed me een beetje denken aan gecondenseerde melk. De zoete room combineert fantastisch bij de zure rabarber. Nu zou ik Beaufood niet zijn als ik niet direct thuis aan de slag zou gaan met een meer gezonde (en glutenvrije) versie so here it is! Mijn glutenvrije rabarber crumble met vanille room. Geniet ervan!

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 13 juni 2018 door beaufood