Glutenvrije paasslof met mango-yoghurtroom


Dit heb je nodig voor deze glutenvrije paasslof met mango-yoghurtroom

voor de glutenvrije sloffenbodem

  • 100 gr boekweitmeel
  • 45 gr amandelmeel
  • 1 ei (alleen de dooier, het eiwit gebruik je voor de spijs)
  • 2 el honing
  • 90 gr ongezouten roomboter
  • 1 tl bakpoeder
  • snufje zout
  • Voor de spijslaag: 70 gr amandelmeel, 80 gr dadels, 1 eiwit, rasp van een halve biologische citroen

Voor de mango-yoghurtroom

  • 250 ml slagroom
  • 100 gr Griekse yoghurt – ik gebruikte de Griekse yoghurt van Optimel. Deze is lekker lobbig. Gebruik in ieder geval stevige yoghurt, anders zal de yoghurtroom te vloeibaar worden.
  • 1 zakje slagroomversteviger
  • 75 gr verse mango
  • stuk of 8 gekleurde pralinĂ© paaseitjes

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 05 april 2020 door beaufood