Glutenvrije Kokos Bakbananenkoekjes

Bakbananen zijn mijn laatste obsessie; heerlijk vind ik ze. Eerst maakte ik er een soort chips van, en later ook hartige koekjes. De koekjes gaven helaas nogal wat problemen bij het bakken; ze plakten als lijm aan de bodem van de pan vast. Ik heb vanalles geprobeerd; meer olie, een hetere of juist minder hete pan, verschillende pannen, ik heb er zelfs mijn geduld bij verloren (het laagtepunt) en ook dat mocht niet baten.

Een paar dagen later had ik ineens een ingeving; ik zou gewoon een laagje om de koekjes heen maken en het dan nog eens proberen. Het resultaat: heerlijke koekjes zónder aanbaksels. Deze ga ik vaker maken! Het recept hieronder is genoeg voor 1 persoon, je kunt het dus makkelijk verdubbelen om een grotere portie te maken.

Ingrediënten

  • Bakbanaan - 1, gepureerd
  • Cassavemeel - 2 el
  • Kaneel - ½ tl
  • Zout - een snufje
  • Kokosrasp - ½ cup (120 ml)
  • Kokosolie - 3 el

Lees verder op EetPaleo.nl!

Geplaatst op 20 maart 2017 door eetpaleo