Glutenvrije boekweit pannenkoeken

Tijdens mijn zwangerschap kon ik er geen genoeg van krijgen. Bijna negen maanden lang aten we elke ochtend pannenkoeken! Heeeerlijk haha.. Ik maak altijd een dubbele portie en de rest bewaar ik dan in de koelkast voor de volgende dag. Deze glutenvrije boekweit pannenkoeken zijn heerlijk als ontbijt met notenpasta en banaan, blauwe bessen en volle kwark óf gewoon ouderwets met stroop of poedersuiker. Ook als lunch zijn ze trouwens top! Vul de boekweit pannenkoeken bijvoorbeeld met gegrilde courgette en feta of met deze super romige zelfgemaakte hummus en geroosterde paprika.

Dit heb je nodig voor deze glutenvrije boekweit pannenkoeken

  • 300 gr boekweitmeel
  • 500 ml plantaardige melk – bijvoorbeeld havermelk of amandelmelk
  • 2 eieren
  • snufje zout

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 01 juni 2020 door beaufood