Glutenvrije bladerdeegtaartjes met gerookte zalm en dille room

Vandaag heb ik een heeeel lekker en super simpel voorgerechtje voor jullie. Deze glutenvrije bladerdeegtaartjes met gerookte zalm en dille room zijn perfect voor wie iets moois op tafel wil zetten maar daar niet te veel tijd aan kwijt wil zijn. Je wilt wanneer je een etentje geeft natuurlijk wel gezellig met je gasten kunnen kletsen in plaats van uren in de keuken te staan. Over iets minder dan twee weken is het alweer kerst en met mijn vriendinnen vier ik dat altijd een weekje eerder. Ik ga dit jaar lekker voor ze koken – drie gangen jawel – en ik twijfel nog over het voorgerecht.. De tonijntartaatjes met avocado en sesam die ik vorige week plaatste liepen als een trein, maar daarentegen doet gerookte zalm het ook áltijd goed in gerechten. Maar hee, het is feest dus misschien moet ik ze maar gewoon allebei maken :D

Voor deze taartjes maak ik gebruik van glutenvrij bladerdeeg, maar je kunt ook gewoon bladerdeeg gebruiken wanneer je geen last krijgt van gluten. Qua smaak zul je geen verschil proeven. Om de taartjes te maken heb je een muffinvorm nodig. Hierin leg de je plakjes bladerdeeg en je oven doet de rest om er mooie taartjes van te maken. Easy peasy!

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 17 december 2016 door beaufood