Deze homemade granola is een heerlijk en gezond alternatief voor de supermarkt ontbijtgranen die meestal bomvol suikers zitten. Behalve dat het super makkelijk te maken is, ruikt je huis echt fantastisch als je deze granola aan het bereiden bent.
Verwarm de oven voor op 175 graden. Doe alle ingrediënten in een kom met uitzondering van de agavesiroop en kokosolie. Verwarm de kokosolie in een pan op laag vuur tot deze vloeibaar is. Haal de pan van het vuur en meng de agavesiroop er door. Giet in de kom bij de rest van de ingrediënten en meng het geheel zeer goed door elkaar. Verdeel de granola over de met bakpapier bedekte bakplaat. Plaats de bakplaat in de oven voor ongeveer 15 minuten.
Haal de granola uit de oven als deze goudbruin is. Laat goed afkoelen voor je het in een goed afsluitbare pot zoals een weckpot doet. Zo heb je heerlijke homemade granola voor in je yoghurt of kwark de komende week.