Gezonde appeltaart

Ik ben echt een groot liefhebber van appeltaart. In de winter of zomer geniet ik er volop van. En ook manlief kan je er bijna voor wakker maken. De liefde van de man gaat door de maag, toch?

Inmiddels heb ik dankzij mijn gezondere levensstijl een afkeer gekregen voor de " fabrieks baksels". Er zit altijd zo een raar laagje over en het is zo ontzettend zoet! Maar om de appeltaart helemaal van het menu te schrappen, dat is helemaal niet nodig. Ik ging op onderzoek uit en maakte zelf een gezonde appeltaart.

Ik maak gebruik van natuurlijke suikers en geen geraffineerde suiker. Geraffineerde suikers zijn suikers die bewerkt zijn, zodat er geen mineralen, vitaminen en vezels meer inzitten. Het is helemaal niet meer voedzaam voor je lichaam. Suikers uit groenten en fruit zijn natuurlijk het beste, omdat je dan ook nog veel andere voedingsstoffen binnen krijgt. Maar denk ook aan dadelstroop, dadels, agavesiroop, ahornsiroop, kokosbloesemsuiker, honing etc. En natuurlijk herkent je lichaam suiker als suiker of het nu geraffineerde suikers zijn of natuurlijke suikers. Gebruik daarom natuurlijke suikers ook met mate. En echt, minder zoet went!

Lees verder op www.boostyourhealth.nl

Geplaatst op 26 juni 2016 door boostyourhealth