
Zijn jullie ook van die gewoontedieren? Ik moet bekennen dat ik dat wel ben. Meestal kies ik 's ochtends voor gemak. Het wordt dan al snel elke ochtend havermout. Geïnspireerd door het boek van de hippe vegetariër, maak ik voor de afwisseling een heerlijk bananenbrood.
Naast dat bananenbrood erg lekker is, is het ook nog eens supergezond! Je kan variëren met de ingrediënten zodat je je eigen favoriet kan maken. Ik heb gekozen voor een gluten-, lactose- en suikervrij bananenbrood. Aangezien ik nog een ongeopende verpakking rijstemeel had staan, was ik nieuwsgierig naar hoe het brood zou smaken als ik het hiermee zou maken. Daarnaast ben ik aan het experimenteren met glutenvrij eten, dus dat komt goed uit!
Als je het voor elkaar krijgt om dit heerlijke brood niet in een week tijd op te eten dan kan je het prima in plakjes invriezen. Altijd handig als je weinig tijd hebt en toch gezond wil ontbijten onderweg of voor bij de koffie/thee voor onverwachts bezoek.
Lees verder op www.goodfoodlove.com
Geplaatst op 24 mei 2016 door goodfoodlove