Gevulde zoete aardappel Mexican style


Gevulde zoete aardappel Mexican style

Eerder maakte ik al gevulde zoete aardappel met boerenkool (ook echt heerlijk!), dit keer vulde ik ze met een frisse Mexicaanse vulling en serveer ik ze met een een tomatensaus.

Deze tomatensaus bevat naast peper en tijm een ingrediƫnt dat je misschien niet verwacht in tomatensaus, namelijk cacao! Klinkt misschien een beetje gek, maar een theelepel cacao is zo lekker in tomatensaus!

Dit heb je nodig

4 zoete aardappels
1 klein blikje zwarte bonen
1 klein blikje mais
1 rode paprika
1 avocado
1 stengel bosui

Pittige tomatensaus
1 blik tomatenblokjes
half rood pepertje
1 rode ui
1 teen knoflook
1 theelepel cacao
1 theelepel tijm
sap van halve limoen
peper en snuf zout
verse peterselie

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl

Geplaatst op 04 februari 2019 door feelgoodbyfood