Dit recept voor gevulde tortilla’s met kip en zoete aardappel heeft het allemaal! Zoet, zout, lekker veel groenten en bomvol eiwitten. Wij gebruikten voor dit recept groentewraps gemaakt van paprika en pittige pepertjes. Zo’n groente tortilla heeft veel meer smaak dan een gewone en is nog gezonder ook. De zoete aardappeltjes snijd je in kleine blokjes en bak je rondom bruin in een koekenpan. De toevoeging van de dadels aan dit recept, is echt een topper en samen met de knoflooksaus (wij vinden die het lekkerste die je kunt vinden bij de verse hummus en tapashapjes) wordt dit recept vast ook bij jou een blijvertje! Om lekker snel klaar te zijn gebruikten wij linzen uit blik, die zijn al voorgekookt en hoef je alleen maar even op te warmen. Wil je eens variëren? Ruil de linzen eens in voor kikkererwten of cannellinibonen (ze zijn net zo snel klaar als de linzen). Maak dit recept gemakkelijk vega door de kip weg te laten en de wraps te bestrooien met stukjes feta.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 11 januari 2021 door UitPaulinesKeuken