
Ik ben al helemaal in de kerstsferen, maar Sinterklaas mogen we natuurlijk niet vergeten. Hoewel ik volgende maand 28 word vind ik het nog steeds zó leuk om pakjesavond te vieren en er een gezellige avond van te maken. Never grow up laten we maar zeggen. Speciaal voor Sinterklaas post ik de aankomende tijd elke zondag een bakrecept dat je kunt maken voor pakjesavond. De chocolade pepernoten van havermout en de speculaas cake met amandelmeel gingen je al voor, maar stiekem is dit nieuwe recept toch wel een beetje de winnaar..
Deze gevulde speculaastaart met amandelspijs is super simpel te maken (je hebt er niet eens een taartvorm voor nodig) en zó lekker! Het is een klein taartje waar je met zes personen van kan genieten. Je maakt hem met havermout en flink wat dadels dus aan een klein stukje heb je vaak al genoeg. Of je moet een grote eter zijn net als mijn paps, dan eet je gewoon twee stukjes ;) In plaats van slagroom gebruik ik hangop en om hem af te maken kruimelde ik er twee speculaasjes over.
GENIETEN :D
Lees verder op www.beaufood.nl
Geplaatst op 25 november 2017 door beaufood