Lekker vegetarisch recept voor gevulde puntpaprika. Wij vullen de puntpaprika’s met orzo, blokjes courgette, kerstomaatjes en verkruimelde fetakaas. De vulling is heel simpel gemaakt. Meng door de gekookte orzo een lekkere kant en klare couscous kruidenmix zodat de orzo extra veel smaak krijgt. De puntpaprika’s hebben we eerst de oven geroosterd zodat ze lekker zacht zijn. Wanneer je paprika’s in de oven roostert wordt de smaak heerlijk zoet. De velletjes van de paprika’s laten ook los, wanneer je dat minder lekker vindt kun je ze er heel gemakkelijk afhalen voordat je ze vult met het orzomengsel. Wij rekenden op 4 halve gevulde puntpaprika’s per persoon zodat je een volledige maaltijd hebt. Maar je kunt er natuurlijk ook een extra salade bij serveren. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere frisse Griekse salade of wat knapperig afgebakken brood. Heb je geen zin om die paprika’s te vullen? Snijd ze dan gewoon in stukken en meng ze door de vulling, schep alles in een grote ovenschaal en garneer met wat extra feta. Zet de schaal dan in de oven om de feta een kleurtje te geven en de orzo opnieuw te verwarmen.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 23 september 2021 door UitPaulinesKeuken