Gevulde Portobello's

Ik hou van smakelijke, gezonde maar vooral ook snelle gerechten. Gevulde portobello met gehakt, tomaat en bacon is daar een perfect voorbeeld van. Het is snel gemaakt, vol van smaak en het ziet er nog leuk uit ook! Leuk om te serveren bij een etentje, maar het kan ook prima op een drukke doordeweekse dag.

Een Paleo leefstijl kost namelijk wat meer tijd in de keuken maar dat willen we natuurlijk zo veel mogelijk beperken. Je maakt deze gevulde portobello in een kwartiertje klaar, daarna moet het nog even afbakken in de oven. In die tussentijd kun je bijvoorbeeld een salade maken die je erbij serveert. Zo staat in een half uurtje al een heerlijke maaltijd op tafel.

Deze gevulde portobello is paleo-proof, dus vrij van granen, zuivel en geraffineerde suikers. Maar qua vulling kun je alle kanten op. Wat dacht je van andere groenten, zoals courgette, wortel of paprika? Of leef je uit en doe er een gepocheerd eitje op!

Serveer deze gevulde portobello bijvoorbeeld met een frisse salade, avocado en stukjes verse mango. Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 2 grote portobello’s (of vier kleine)
  • 200 gram gehakt
  • 1 ei
  • 1 eetlepel kokosmeel
  • 2 tomaten
  • 4 plakken bacon
  • Peper, zout, Chilivlokken en tijm naar smaak

Bekijk het hele recept op EetPaleo.nl!

Geplaatst op 02 augustus 2017 door eetpaleo