Een leuke manier om meer groenten te eten is om je groenten te vullen en in zijn geheel te eten, zoals bij deze gevulde portobello uit de oven met gehakt. Het recept is gemakkelijk om te maken en een gevulde portobello uit de oven is gezond. Wij maakten de vulling met gehakt van worstvlees. Het vlees is dan al gekruid en geeft op een snelle manier smaak aan de vulling. Je kunt hiervoor zelf je favoriete verse worstjes gebruiken. Wanneer je het gehakt hebt gebakken vul je de portobello’s er mee, legt de tomaatjes er naast en legt in een andere ovenschaal de plakjes pancetta. De oven doet de rest van het werk. Je serveert de gevulde portobello met gehakt met de in de oven gebakken tomaatjes en verkruimelde stukjes pancetta. In dit recept maak je 2 gevulde portobello’s met gehakt per persoon, eet je liever 1 portobello halveer dan ook de hoeveelheid gehakt en serveer met rijst of pasta.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 13 januari 2021 door UitPaulinesKeuken