
Het Paasweekend komt er aan! Een heerlijk weekend om rustig aan te doen, te gaan wandelen in de natuur (hopelijk is het eindelijk lente buiten) én natuurlijk om lekker te gaan koken! Wat dacht je van deze heerlijke gevulde portobello met bulgur, biet, groene pesto en amandelen? Niet alleen lekker en gezond, maar ook een feestje op tafel!
Portobello’s kun je vullen met wat je wilt, maar deze combinatie van portobello, biet, pesto en amandelen is écht perfect! (al zeg ik het zelf). Door de portobello’s te bakken in de oven, worden ze heerlijk zacht en komen de smaken van alle ingrediënten goed samen.
Heb ik weer. Net wanneer ik dit recept voor de blog maak en dus op de foto moet, heb ik portobello’s te pakken die heel breed en ondiep zijn. Hierdoor zijn ze in de oven helemaal plat geworden. Maar, ze smaken er niet minder lekker door!
Het lekkerst en gezond is om de pesto zelf te maken. Wil je het gerecht plantaardig houden? Ga dan voor de pesto zonder kaas. Mocht je hier nou geen tijd of zin in hebben, kies dan in ieder geval voor verse pesto in plaats van een potje.
Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl
Geplaatst op 21 maart 2018 door feelgoodbyfood