Mijn moeder maakte ze vroeger al, gevulde paprika’s met gehakt en lekker veel kaas uit de oven. De zoveelste poging om mijn zus en mij meer verschillende groenten te laten eten dan alleen sla (ik at alleen sla). Het zal vast een keer in de Libelle hebben gestaan. Mijn zus en ik maken soms nog recepten van vroeger, onafhankelijk van elkaar uit het hoofd. Zo hebben we ook echt een klassieker van tagliatelle met brie en cashewnoten. We maken het beiden, zonder recept. Mijn moeder blijft beweren dat zij dat nog nooit voor ons gemaakt heeft. Mijn zus en ik kijken dan echt zo van: ja, we hebben exact dat zelfde recept echt niet zelf bedacht! Goed paprika’s dus, maar dan in een nieuw jasje! Want deze gevulde paprika’s met parelcouscous zijn wat lichter dan die versie uit de jaren ’80 en natuurlijk ook helemaal vegetarisch.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 20 augustus 2020 door UitPaulinesKeuken