Gevulde aubergine met quinoa, munt, feta en granaatappel


Gevulde groenten; een heerlijke manier om aan je dagelijkse hoeveelheid groenten te komen. En gevulde groenten zien er mooi uit op tafel. Ook handig, je kunt eindeloos variƫren met de vulling.

Eerder maakte ik al gevulde aubergines met champignons en tomaat. Deze gevulde aubergines met quinoa, munt, feta en granaatappel is een zomerse, frisse variant.

Gevulde aubergine met quinoa, feta, munt en granaatappel

Gegrilde aubergines met een heerlijke, gekruide vulling. De munt en granaatappel maken de vulling lekker fris. Ik hou van dit soort mediterraanse gerechten!

De vulling heb ik gekruid met Ras El Hanout; en Marrokaans kruidenmengsel van wel 20 verschillende specerijen. Heb je dit niet in huis? Dan kun je ook een 2 tl paprikapoeder, een snuf cayenne en 1 tl komijnzaad gebruiken, of natuurlijk een kruiden die je zelf lekker vindt!

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl

Geplaatst op 28 juni 2017 door feelgoodbyfood