Gevulde appeltjes met spijs, rozijnen en noten

En wanneer je dan de vla zelf gaat maken, dan kun je ook best de spijs zelf maken. Dat is ook veel gemakkelijker dan je denkt. Spijs wordt gemaakt van amandelen, suiker en ei. Beetje citroenschil erbij voor de smaak. Je doet alle ingrediƫnten in het hakmolentje van de staafmixer, flink fijnmalen en daar is je spijs. In dit recept voeg ik ook nog wat hazelnoten toe. En dan die vla. Die maak je met custard. Wat ook heerlijk retro klinkt. Voor iedereen die nog nooit iets met custard heeft gedaan. Dat koop je gewoon in de supermarkt bij de bakspullen. Het is overigens echt niet moeilijk, maar wanneer je geen klontjes wilt is het fijn om het op onderstaande manier te maken. En zoveel lekkerder dan vla uit een pak!

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 14 november 2019 door UitPaulinesKeuken