Gestoofde rendangballetjes

Rendang eet je normaliter met rijst en dat past ook perfect bij deze gehaktballetjes. Je zou er nog sajoer bij kunnen maken van sperziebonen (gestoofde groente) of een lekkere knapperige salade met wortel, kool en wat zoetzuur. En natuurlijk wat kroepoek of cassave erbij en dan heb je toch in een handomdraai een heerlijk Indonesisch maaltje op tafel gezet.

Dit moet ik vaker doen

En terwijl ik mijn blogs aan het uitwerken ben, realiseer ik me weer dat ik dit soort recepten ook vaker moet maken. Niet alleen op een kookdag, wanneer ik kook voor de blog. Maar ook gewoon voor thuis. Het stomme is dat ik voor onze dagelijkse maaltijd soms de inspiratie mis, terwijl ik voor mijn blog honderden ideeën heb. Dus nu houd ik braaf in mijn eigen app een lijstje bij met mijn favoriete recepten. Heb jij onze App al? Je kan al je favorieten recepten hierin opslaan en dus makkelijk terugvinden. Deze gestoofde rendangballetjes gaan in ieder geval op mijn favorietenlijstje. Bij jou ook?

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 30 maart 2019 door UitPaulinesKeuken