Geroosterde rabarber met kokos

Waar denk je aan bij rabarber? Aan dat schaaltje zure smurrie bij oma vroeger? Oh nee hè. Ik heb rabarber sinds een paar jaar helemaal weer ontdekt. Mijn kids zijn gek hier op een rabarber compote. En uit de oven is de rabarber nog lekkerder met een beetje sinaasappelsap, kaneel en eventueel nog een druppeltje honing. Erbovenop maak ik dit keer een soort van kokosmakron. Zo combineer je de fris zure smaak met een zoetje. Echt de geroosterde rabarber met kokos wil je eens proberen.

Mijn experimentje vond ik zo geslaagd dat ik beide bakjes alleen heb opgegeten. Niet verder vertellen hoor. Zowel koud als warm zijn ze lekker. Al heb ik een lichtje voorkeur voor de warme versie. En die laag met kokos erboven is echt te gek. Binnenkort ook maar eens een recept voor kokosmakronen online zetten.

Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl

Geplaatst op 29 mei 2017 door linda