Geroosterde broccoli met citroen en gember

Eindelijk! Weer eens een recept met groente. Niet dat ik de laatste tijd geen groenten heb gegeten hoor, ik heb er gewoon geen blogrecept van gemaakt. Tot nu toe dan!

Ditmaal besloot ik eens wat anders met mijn broccoli te doen. Normaal gesproken rooster ik het altijd in de oven, bestrooi ik het met knoflookpoeder en een beetje Himalaya zout, en that’s it. Dit recept is eigenlijk zet zo makkelijk, alleen nu kruid je de broccoli vóór het in de oven gaat.

Met een beetje geluk heb je de ingrediënten ervoor zelf s al in huis. Houd je van pittig? Voeg dan eens een fijngehakt rood pepertje toe aan het kruidenmengsel.

Ingrediënten (voor 2 porties)

  • Broccoli - 1, in roosjes
  • Kokosolie - 2 tl, vloeibaar
  • Citroenrasp - 1 el
  • Vissaus - 1 tl
  • Citroenrasp - van 1 citroen
  • Gemberwortel - 2 cm, geschild en geraspt

Lees verder op EetPaleo.nl!

Geplaatst op 25 november 2016 door eetpaleo