Geroosterde bloemkool met kip, mango en cashewnoten


Een tijdje geleden at ik op een evenement een salade met geroosterde bloemkool, mango en noten. Ik vond dit zo lekker dat ik het gerecht onthield en er later een keer zelf mee aan de slag ging. Meestal onthoud ik de smaken en probeer ik dan zelf wat dingen uit. Omdat het altijd even uit zoeken is naar de juiste smaakverhoudingen, maak ik een gerecht altijd een paar keer voordat ik het fotografeer en op de website zet. Bij deze geroosterde bloemkool met kip, mango en cashewnoten was het eigenlijk de eerste keer al direct perfect. Snel dus nog een keer gemaakt en gefotografeerd. Ik voegde er kipfilet aan toe en serveerde er rijst bij zodat het een volwaardige maaltijd is. Laat je niet afschrikken door de enorme lijst met ingrediënten, het gerecht is echt heel makkelijk om te maken! De granaatappel kun je overigens ook weg laten, deed ik de eerste keer ook, maar het geeft zo’n lekker kleurtje aan het gerecht!

Lees verder op www.eatrunlove.nl

Geplaatst op 10 november 2016 door eatrunlove