
Ik kocht laatst een groot stuk pecorino. Je weet wel, die heerlijk zoutige schapenkaas. Ik maakte er een hartige bloemkoolquiche met shiitakes van, maar ik hield daarna nog een heel stuk over en ik herinnerde me ineens een recept van Stefanie van Little Spoon. Zij maakte begin dit jaar een super lekker recept met zoete aardappels, homemade kruidenboter en pecorino.
Zacht, zoet en knapperig door de oven en even onder de grill. Lekker op smaak met kruidenboter die ik zelf provisorisch in elkaar flans. Als laatste nog wat geraspte Pecorino. Het gaat allemaal zo goed bij elkaar. Ik vond het heerlijk.
Aldus Stefanie. En dat zijn ze ook! Podverdorie. Zoveel smaak en toch zo simpel te maken. En ik mag het recept met jullie delen dus bij deze, bedankt lieve Stef! Serveer deze geplette aardappels als bijgerecht bij bijvoorbeeld gebakken kabeljauw of deze bloemkoolsteak.
Lees verder op www.beaufood.nl
Geplaatst op 04 september 2017 door beaufood