Gekarameliseerde Walnoten

Deze gekarameliseerde walnoten zijn een snelle, makkelijke en vooral hele lekkere snack! Je hebt ze zo gemaakt, het is echt heel makkelijk om te maken.

De combinatie van de walnoten met het amandelschaafsel en karamellaagje is gevaarlijk lekker. Ahornsiroop past er qua smaak het beste bij, maar je kunt ook honing gebruiken. Pas wel op dat ze niet verbranden in de oven. Net als je vingers trouwens, laat de noten eerst goed afkoelen voordat je ze uit elkaar haalt.

Het grootste gevaar zit ‘m overigens niet in het maken, maar in het opeten. Probeer er maar eens vanaf te blijven. Ook erg lekker met een snufje zout erop, voor een ‘gezouten karamel’ smaak.

Ingrediënten

  • 150 gram hele walnoten
  • 50 gram geschaafde amandelen
  • 60 ml ahornsiroop

Lees verder op EetPaleo.nl!

Geplaatst op 19 juni 2017 door eetpaleo