
Het is december en dat betekend dat de gezellige feestdagen in zicht komen! Feestdagen zijn natuurlijk niet compleet zonder lekkere hapjes en daarom publiceer ik deze maand heeeel veel lekkere kerstrecepten. Van fijne voorafjes tot heerlijke hoofdgerechten en verrassende borrelhapjes. Er verschijnen deze maand maar liefst twee complete Beaufood kerstmenu’s en hiermee hoop ik je te inspireren om van je kersttafel een smaakvol feestje te maken!
Ik trap deze maand af met een voorgerecht. Misschien heb je ze al zien liggen in de winkel, het paarse zusje van de spruit. Deze paarse variant is naast heel leuk van kleur, ook een stukje lekkerder dan de groene spruit. Ze zijn iets zoeter en nootachtiger van smaak. Echt héérlijk in combinatie met romige geitenkaas en friszure balsamicoazijn. Ik verpakte ze in een pakketje van bladerdeeg, want dat staat zo gezellig op tafel. Dit recept is eenvoudig te maken en tijdens een etentje dat ik gaf waren ze een groot succes dus ik hoop dat jij er net zo van zult genieten!
Lees verder op www.beaufood.nl
Geplaatst op 07 december 2017 door beaufood