Gegrilde zalm met avocadodip, paksoi en zoete aardappel

Wanneer ik even verlegen zit om inspiratie om te koken, kijk ik vaak bij een van mijn collega bloggers op hun site. Altijd leuk om te zien wat zij voor lekkers bedenken en me daardoor te laten inspireren. Waar ik ook graag inspiratie vandaan haal is ZTRDG, het platform waar je de lekkerste verse producten shopt, maar ook fijne receptjes vind.

Mijn roomie en ik eten allebei niet al te veel vlees, en leggen graag een visje op ons bord. Nu eet ik zalm het liefste rauw of gerookt, maar als je hem even kort aanbakt in de grillpan is hij ook niet te versmaden. Met de zoete aardappel, paksoi en avocadodip erbij is dit echt een mega lekker maaltje.

Ingrediënten

1 x zoete aardappel (ca. 500 g)
2 el olijfolie
2 takjes tijm (of 1 tl gedroogde tijm)
1 avocado
½ citroen
1 flinke teen knoflook
2 x (160 g) zalmfilet
½ paksoi
sojasaus

Lees verder op www.goodfoodlove.com

Geplaatst op 17 januari 2017 door goodfoodlove