
Vandaag heb ik weer een nieuw recept voor jullie voor heerlijke hummus van gegrilde puntpaprika. Ik vind de smaak van puntpaprika altijd net even iets lekkerder dan gewone paprika en samen met kikkererwten en sesampasta maak je er binnen een handomdraai super lekkere hummus van. Hummus is perfect als gezond brood (of cracker) beleg, maar ook als tussendoortje samen met groentesticks als wortel of komkommer.
Omdat mijn week er altijd anders uit ziet en ik daardoor nooit in kan schatten hoeveel boodschappen ik moet doen, komt het wel eens voor dat er bar weinig in mijn koelkast te vinden is. En dat voor zo’n kookfanaat als ik! Daarentegen ben ik wel weer super creatief met restjes en zo maakte ik afgelopen week een maaltijd met het laatste beetje van deze gegrilde paprika hummus, een vergeten aubergine, wat feta en pijnboompitjes. Het resultaat was zó lekker! Ik kon er nog net een foto van nemen dus het recept komt deze week nog online. Dus maak vooral een dubbele portie van deze hummus :)
Lees verder op www.beaufood.nl
Geplaatst op 20 maart 2017 door beaufood