Door de bulgur te koken in bouillon en de groenten te grillen met wat kruiden, krijgt de salade veel smaak. Vooral de aubergine met harissa is echt heerlijk en geeft de salade een beetje pit. Hierdoor heb je verder niet veel meer nodig dan een goede olijfolie en citroen om de salade op smaak te krijgen. De feta is heerlijk in combinatie met de groenten, maar als je de salade liever plantaardig wilt houden, laat je deze gewoon weg en kun je eventueel wat meer nootjes of pitjes toevoegen.
2 handjes veldsla
100 gram bulgur
1 groentebouillon blokje
halve aubergine
halve courgette
1 rode puntpaprika
8 cherrytomaten
100 gram feta
1 handje walnoten
1 theelepel komijn
1 theelepel harissa
2 eetlepels olijfolie
sap van kwart citroen
peper
Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl
Geplaatst op 08 augustus 2019 door feelgoodbyfood