Gegrilde aubergine-zoete aardappel schotel

Wanneer het weer kouder wordt en het buiten rond etenstijd al begint te schemeren of zelfs al donker is, dan wil je deze gegrilde aubergine-zoete aardappel schotel op tafel!

Want wat is er fijner dan de heerlijke geur van een ovenschotel die in de oven staat en vervolgens aan tafel genieten van lekker eten? En laat die heerlijke schotel nog eens gezond zijn, plantaardig en makkelijk om te maken!

Gegrilde aubergine-zoete aardappel schotel

Veel gerechten ontstaat door restjes eten die ik nog in huis heb. Of doordat ik een ander gerecht in mijn hoofd heb, maar dit tijdens het koken totaal iets anders wordt. Zo ook deze gegrilde aubergine-zoete aardappels schotel. Geeft niks, want deze schotel is echt heerlijk geworden!

Gegrilde aubergine, zoete aardappel, kikkererwten en een tomatensaus met oregano, kaneel en basilicum. Echt comfort food!

Toch liever wat kaas? Dan kun je de schotel beleggen met plakjes mozzarella.

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl

Geplaatst op 02 november 2017 door feelgoodbyfood