
Voor vandaag staat een fijne maaltje van gebakken noedels met kip, courgette en champignons voor jullie klaar. Dit is een snelle en makkelijke maaltijd favoriet bij jou, omdat het gerecht binnen een handomdraai op tafel staat en bij de kids vanwege de noedels. Udon noedels zijn dikke zachte noedels (een soort van Oosterse spaghetti) die mijn schatjes naar binnen slurpen.
Huh, udon noedels? Ja, dit ken je vast wel. Bij een Sushi restaurant kun je vaak gebakken Japanse udon noedels bestellen. Thuis kun je dit gerecht eenvoudig zelf maken met veel groente en kip. Ik heb eigenlijk altijd een pak van die noedels op voorraad. De ene keer maak ik dit gerecht op smaak met soja en oestersaus en de andere keer met ketjap en sojasaus. Zo hoef je geen woksaus uit een flesje toe te voegen.
Qua groente kun je helemaal los gaan. Wortel, taugé, broccoli, peultjes of gewoon een zak kant en klare wokgroente. Kijk wat bij je past. Check je koelkast op restjes groente en gooi dit gerust in de pan.
Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl
Geplaatst op 01 februari 2017 door linda