Wat ziet deze galette er mooi uit, vind je niet? Daardoor lijkt dit ‘open taartje’ misschien moeilijk om te maken, maar dat is het absoluut niet! Het deeg heb je binnen 5 minuten gemaakt en wanneer deze aan het rusten is (maar een half uurtje) kun je de vulling maken. Even de oven in en klaar is je feestelijke taartje. Je kunt de cranberryaus en stoofpeertjes zelfs al een dag eerder maken, scheelt weer stressen tijdens de kerstdagen.
En je huis gaat zoooooo lekker ruiken naar kaneel, cranberry en stoofpeertjes! Tijdens het bakken (vooral met kerstmuziek op de achtergrond) van deze galette met stoofpeertjes krijg je echt dat winterse en feestelijk gevoel.
Deeg
150 gram (spelt) bloem
80 gram boter (direct uit de koelkast)
40 ml koud water
2 theelepels kaneel
snuf zout
Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl
Geplaatst op 17 december 2019 door feelgoodbyfood