
Wauw, wat een enthousiaste reacties hebben wij ontvangen op de FeelGoodBoost. Het thema van deze week is suikervrij eten of eigenlijk meer suiker mijden. Een leven zonder suiker is namelijk niet mogelijk. Je kunt er wel voor zorgen dat je minder suiker binnen krijgt. Een van de opties is “zelf maken“. Het dessert frozen yoghurt met een soort koekbodem van muesli is daar een goed voorbeeld van.
Dit dessert is een combinatie van een zuiveltoetje en ijs. In de basis kun je frozen yoghurt met twee ingrediënten maken: yoghurt en fruit. Mijn fruitmand telde alleen druiven en appel. Dit zijn twee fruitsoorten waar je niet makkelijk ijs mee maakt. Om de yoghurt op smaak te brengen heb ik een flinke theelepel jam gebruikt. Maar er zit toch ook suiker in jam? Ja dat klopt! Deze week draait het om suiker mijden en niet om geheel suikervrij leven.
Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl
Geplaatst op 06 september 2016 door linda