Frittata met geitenkaas

Deze frittata uit de oven met geitenkaas is superlekker en makkelijk om te maken. Win win! Frittata is echt een allemansvriend. En ook de perfecte restjesverwerker. Heb je nog wat spinazie over of wat tomaatjes? Lekker voor in de frittata. Of wat dacht je van champignons of broccoli? Eigenlijk kun je bijna alle groenten wel verwerken in een frittata. In dit frittata recept gebruiken we verschillende soorten tomaat. De basis van een frittata bestaat natuurlijk uit ei. En wat echt niet mag ontbreken is kaas. Wij gebruiken Bettine geitenkaas Garlic & Herbs. Je maakt de frittata klaar in de oven. En in nog geen 20 minuten zet jij deze heerlijke frittata met geitenkaas op tafel. Superlekker als lunch, maar ook als hoofdgerecht met wat brood erbij. Of wat dacht je van deze geitenkaas frittata voor bij de paasbrunch?

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 10 maart 2022 door UitPaulinesKeuken