Dit is echt een lekker snel recept voor een couscoussalade, met kruidige ras el hanout burgertjes en frisse knapperige groenten als tomaat en komkommer. In dit recept gebruik ik een kant-en-klare specerijenmix. Zelf gebruik ik ze niet heel vaak. Vooral omdat mijn la met specerijenpotjes al uitpuilt (daar kan echt niet meer bij!) en ik dus door die enorme voorraad zo’n mengsel zelf kan mengen. Een kant-en-klaar gemengde specerijenmix als ras el hanout is gewoon een mengsel van verschillende specerijen. Niets mis mee dus, bij de meeste mixen is er ook geen zout aan toegevoegd (maar wanneer je dat niet wilt kijk goed op de verpakking, dat is nog wel iets om even op te letten!) Omdat het allemaal specerijenmengsels zijn, is de ene ras el hanout de andere niet. Zoek er gewoon eentje uit die jij lekker vindt.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 06 mei 2020 door UitPaulinesKeuken