Frisse couscoussalade met biet, feta en munt

Couscous vind ik echt het ultieme ‘altijd goed, kan niet misgaan’ ingrediënt. Of je er nou een tabouleh mee maakt, het naast een stoofpotje serveert of het gewoon als salade eet; couscous combineert altijd goed. Nog zo’n gouden combi vind ik feta en biet. Het aardse van de biet gaat perfect samen met de frisse smaak van de feta, en het ziet er ook nog eens mooi uit samen.

Deze snelle salade doet het perfect als lunch, of ’s avonds voor erbij, bijvoorbeeld wanner je een visje of kip eet, of de plaatpizza die ik erbij at. Het is een eenvoudige salade, maar doordat je er munt en nootjes bij doet, krijgt het een vleugje frisheid en een heerlijke bite. Ennn mocht je wat over hebben, kan het zo in een bakje mee naar werk de volgende dag =)

Lees verder op www.goodfoodlove.com

Geplaatst op 07 april 2017 door goodfoodlove