
Ik geloof eigenlijk niet in toeval... Ik maakte deze aioli met limoen afgelopen week klaar maar had nog niet helemaal bedacht waar ik dit bij zou eten. Nu ik helemaal in de bbq stemming ben, en we vooral lekker veel buiten eten en borrelen, ga ik graag aan de slag met smeersels en dipjes. Vaak genoeg zet ik ook een bakje uit de supermarkt op tafel hoor, maar aioli - deze snelle versie dan - is zo eenvoudig zelf te maken! Het grappige is dat ik dit recept voor deze knoflookmayonaise met limoen écht precies op het juiste moment had uitgewerkt. Want in de middag nog op de foto, in de avond mocht het bakje op tafel bij een spontane bbq met vrienden. Dat kan geen toeval zijn toch...?
Nog zonder plan voor het smeerseltje ging ik 's middags Senna ophalen bij een vriendinnetje en werden we uitgenodigd om te blijven eten. Er was genoeg in huis, zei mijn vriendin, alleen de aioli ontbrak... Volgens haar man mochten we blijven eten als ik voor de aioli zou zorgen. Ik wist niet wat ik hoorde, ik had ze namelijk helemaal niet verteld dat ik net dié middag aioli met limoen had klaar staan maken. Ik bedoel, dat kán toch geen toeval zijn? Met een snel berichtje aan Simon, die nog wel even langs huis wilde rijden, was de aioli onderweg en had ie toch een mooie bestemming gekregen.
Lees verder op www.mindyourfeed.nl
Geplaatst op 09 juni 2016 door mindyourfeed