
Het is ook nog eens heel snel gemaakt. Het Turkse brood besmeer je met zelfgemaakte pesto van gegrilde paprika’s, amandelen en pistache nootjes. Je kunt je in de keuken ‘uitsloven’ door zelf je paprika’s in de oven te grillen. Maar met gegrilde paprika’s uit een potje wordt je pesto ook heerlijk. Overigens staat het wel heel mooi twee gegrilde paprika’s bovenop de pizza. Het grillen duurt 30 minuutjes en tja de oven moet toch aan!
Bovenop de gegrilde paprika pesto verdeel je het pittige gehakt. En dan zet je hem 20-25 minuutjes in de oven, totdat het brood wat knapperig is geworden. Ondertussen maak je de salsa verde. Eigenlijk een frisse kruiden dressing. Die maak je even snel in het hakmolentje van de staafmixer. Kruiden erin, fijngehakt sjalotje, wat olijfolie en witte wijnazijn en klaar.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 04 februari 2018 door UitPaulinesKeuken