
Het voordeel van deze pompoenquiche is dat je deze zowel warm als koud kunt eten. Je kunt het ook prima een avondje van tevoren maken. Kom je laat thuis uit je werk?, dan hoef je hem enkel nog even op te warmen in de oven. En heb je een stukje over, dan is dit lekker in de lunchtrommel mee naar je werk. En een hartige taart is ook altijd leuk om te serveren als je een feestje geeft of een fijne lunch. En juist door die veelzijdigheid blijf ik fan van hartige taarten en quiches. Volgens mij gaan ze echt al jaren mee, maar ik ben ze voorlopig nog lang niet zat. Wat is jouw favo combi in een quiche? Laat het vooral weten in de comments, vind ik leuk.
Ingrediënten voor 4 personen 500 gr (fles)pompoen 2 rode uien 2 teentjes knoflook 4 eieren 200 gr kwark 100 gr feta 1 grote lap vers bladerdeeg 1 tl za’atar 1 tl sumak Klein handje verse peterselie Peper en zout Olijfolie
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 28 januari 2018 door UitPaulinesKeuken