Fresh & Easy: Pasta met gegrilde paprika amandelpesto

Daarnaast is het ook echt een perfect recept voor wanneer al je verse ingrediënten opgeraakt zijn en je echt niet naar de supermarkt wilt. Daar heb je nu even niets aan, ik weet het, tenzij je nog een pot met gegrilde paprika in huis hebt. Wat ik dus heb. Achterin de koelkast staat vast ook nog wel een potje met olijven. En pasta? Daar heb je net als ik vast een hele lade vol van!

Wat je verder nog nodig hebt zijn amandelen en wat specerijen. En het maken is ook al zo gemakkelijk: je doet de gegrilde paprika, knoflook, wat specerijen, amandelen en olijfolie in het hakmolentje van je staafmixer, hakken en klaar. Nog lekkerder wordt dit gerecht wanneer je een paar verse gegrilde rode punt paprika’s in de oven grilt en over de pasta verdeelt.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 19 januari 2018 door UitPaulinesKeuken