Fresh & easy: Ovenschotel met rode kool en gehakt

Wat ik fijn vind aan ovenschotels is dat je ze van tevoren klaar kunt maken. Je kunt ze eventueel ‘s avonds maken en dan hoef je de schotel na je werk, alleen nog in de oven te schuiven. Lekker handig! Dit geldt ook voor de puree bijvoorbeeld. Als ik aardappelpuree maak, maak ik vaak extra veel en de andere helft vries ik in. Nu we nog met zijn tweetjes zijn, gaat een kilo natuurlijk nooit in een keer op. De andere helft gebruik ik dan weer voor een snel stamppotje. Soms moet je het jezelf lekker makkelijk maken.

Rode kool en appel zijn meant to be. Dus voegde ik nog wat plakjes appel toe aan deze ovenschotel. Ik ben zelf groot fan van warm fruit in mijn eten. Gruwel je hiervan, dan kan je het uiteraard achterwege laten. Want hierbij is het echt, you hate it or you love it. Hoe zit dat bij jou? Laat het vooral weten in de comments.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 08 november 2017 door UitPaulinesKeuken