Food diary / op de beurs in Essen

Food diary / op de beurs in Essen

Ik heb echt een súper leuke week achter de rug! Ik werk regelmatig als hostess voor DFV en samen met Lin en de andere hostesses ga ik op pad voor verschillende opdrachtgevers. Afgelopen week stonden we op de IPM in Essen waar we vanuit onze bar champagne schonken aan de gasten. En een week van huis, betekent een week zonder mijn geliefde eetgewoontes. Of toch niet?

Ik daagde mezelf uit om tijdens deze week zo gezond mogelijk te blijven eten. Hieronder lees je of dat gelukt is..

Dag nummer 1! Ontbijten in het hotel. En dat is altijd een verrassing want hoe is het ontbijtbuffet? Hebben ze alleen bollen met beleg of is er ook yoghurt, havermout en fruit? En ja, dat was er! Happy me. Helaas viel de make up en haartijd even tegen dus moest ik binnen twee minuten ontbijten. En daar ben ik niet zo goed in maar als redder in nood was daar mijn lege bakje. So breakfast to go, it was.

Op mijn bord: roerei, 2 gekookte eieren (handig als snack), komkommer, zalm, ham, crackers en een appel. De Nederlander in mijn kwam even naar boven en ik pakte veel te veel mee. Maar dat is alleen maar goed, zo heb je altijd wat extra voor als je tussen de middag honger hebt.

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 01 februari 2016 door beaufood