Flammkuchen met bietjes

Ook zo dol op alles met deeg? Wij wel. Van bladerdeeg, gevulde deeghapjes, tot pizza, tot flammkuchen. We love it! Je bakt de flammkuchen in 15 minuten in een flink hete oven, hierdoor wordt hij lekker knapperig. Lekker, makkelijk en snel klaar! Voor dit recept van flammkuchen met bietjes gebruik je een kant-en-klaar flammkuchendeeg, maar als je zin hebt om het een keer zelf te maken, bekijk dan hier het recept voor zelfgemaakt flammkuchendeeg. Besmeer het deeg met gorgonzola en crème fraîche en beleg met dun gesneden rode uiringen, blokjes biet en plakjes pancetta. Uit de oven zigzag je er zelfgemaakte balsamicostroop over en top je de flammkuchen af met rozijnen en rucola. Niets meer aan doen!

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 29 september 2022 door UitPaulinesKeuken