Online personal coaching van Fit.nl

Deze week in de FitGirl Spotlight: Erik Huizenga van Fit.nl. Erik heeft een wetenschappelijke achtergrond en veel ervaring als leefstijlcoach en personal trainer. Vanuit die deskundigheid schrijft hij voor FitGirl artikelen over voeding, training en gezondheid. Tijd om hem voor te stellen…

Fitter, vitaler en gezonder

Fit.nl begon in 2012 als hobbyproject om fabels en feiten binnen de fitnesswereld te ontrafelen. Inmiddels is de website uitgegroeid tot een van de grotere online fitnessplatforms van Nederland en werken er diverse deskundigen, zoals personal trainers, voedingsdeskundigen en fysiotherapeuten. Het doel: mensen fitter, vitaler en gezonder maken.

Mix van wetenschappelijk en praktijk

Erik vindt het belangrijk mensen goed te informeren. Op Fit.nl doet hij dat evidence based (op basis van wetenschappelijk bewijs) én vanuit jarenlange praktijkervaring. Samen met zijn collega’s geeft hij uitleg en tips over een gezonde leefstijl, waarin uitgebalanceerd eten en gericht trainen een belangrijke rol spelen.

Online coaching van Fit.nl

Naast gratis artikelen over uiteenlopende health thema’s biedt Fit.nl sinds kort online personal coaching. Hierbij krijg je via een app deskundige ondersteuning bij het behalen van jouw doelen, of het nu om voeding, training of beide gaat.