
Wat is het toch leuk om bevriend te zijn met mensen die goed kunnen koken. Ik stond altijd heel graag in de keuken, maar de afgelopen maanden was ik mijn magic een beetje kwijt. Ik snap nu ook dat mensen koken niet zo leuk vinden als ze alleen zijn, ik heb dat namelijk ook ervaren. En daarom vind ik het des te leuk om samen met vrienden of vriendinnen te eten: dan maak je het eten niet voor je alleen, en het is een stuk gezelliger. Nog gezelliger vind ik het dus om het eten ook samen klaar te maken, vooral met iemand van wie ik wat kan leren.
Dit risottorecept is bedacht door een vriend van me, zomaar spontaan toen hij in de Appie stond. Laat je niet afschrikken door het feit dat hij kok is: jij kan het ook, geloof me. Er gaan helemaal niet zoveel ingrediƫnten in, en als je het recept volgt kan het bijna niet mis gaan. Een tip van mij: gebruik een goed scherp koksmes, dat maakt het snijden in blokjes echt veeeeel makkelijker. En verder; geniet van het koken en van het opeten!
Ohja: mocht je geen verse tijm of salie hebben kan je ook de gedroogde variant gebruiken, of je pakt bijvoorbeeld wat oregano of Italiaanse kruiden. Maar vers is wel echt het lekkerste =D
Lees verder op www.goodfoodlove.com
Geplaatst op 05 januari 2017 door goodfoodlove