Enchilada’s met gehakt

Zin in een smaakvolle maaltijd die snel op tafel staat? Probeer dan deze enchilada’s met gehakt. Hartig gehakt, bonen, en kruiden worden opgerold in tortilla’s en bedekt met een heerlijke saus van tomaten, texmex-kruiden en ui. Het geheel wordt afgetopt met cheddar kaas en in de oven gebakken tot het bubbelt en goudbruin is. Serveer de enchilada’s met gehakt met een romige saus gemaakt van zure (plantaardige) room, limoensap en texmex-kruiden, en garneer met verse bosuien en koriander als finishing touch.

Enchilada's met gehakt liever vega? Kan ook!

Gehakt is het hoofdingrediënt, maar je kunt het net zo goed vervangen door vegetarisch gehakt voor een andere plantaardige optie. Je kunt ook meer bonen toevoegen, die zijn lekker voedzaam en helemaal veganistisch.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 13 januari 2024 door UitPaulinesKeuken