Emigreren naar buitenland met kinderen tips

Emigreren naar het buitenland met kinderen wordt steeds populairder. Steeds meer gezinnen pakken hun spullen en gaan emigreren naar het buitenland of voor langere tijd op reis. Ik spreek veel mensen die deze wens hebben en heel graag willen emigreren met hun kinderen. Wij hebben deze stap 3 jaar geleden al genomen en wonen nu op Curacao. Als je mij volgt op Instagram en/ of TikTok dan zie je meer van ons leven op Curacao.

In deze blog ga ik tips geven over emigreren naar het buitenland met kinderen. Wij hebben dit proces al doorlopen in 2021 en ik vind het leuk jou hierover te informeren. Als je vragen hebt of wellicht ons verhaal wil gebruiken voor een interview of een artikel online of offline, stuur mij gerust een berichtje op mijn Social Media pagina’s.

📺 Ben jij je aan het oriënteren om met je gezin te gaan emigreren? De YouTube pagina ‘Springplank voor vertrek’ heeft veel interessante video’s en ervaringsverhalen van gezinnen die je voor zijn gegaan, online staan. Zeker een tip om dit YouTube kanaal te gaan volgen.

Lees verder op www.love2bemama.com

Geplaatst op 04 juli 2024 door love2bemama